F e e s t  v a n  h e t  l i c h t
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
Elk jaar komen alle clubs op het Candle lighting ceremonie samen per land om deel te nemen aan een speciaal eerbetoon aan een van 's werelds meest invloedrijke organisaties, de Internationale Federatie van zakelijke en professionele vrouwen, die vrouwen over de hele wereld verenigt.
Hoewel de leden in vele talen spreken en in landen met verschillende tradities wonen, delen ze dezelfde vastberadenheid.

Tijdens deze ceremonie worden historische herinneringen aangehaald die vele prestaties van de federatie herdenken en op die dag  extra worden gevierd.

De kaarsen die worden aangestoken symboliseren de ambities en inspanningen van toegewijde vrouwen in elk land over de hele wereld:
Elke kaars vertegenwoordigt een Federatie, een land waar er ten minste één BPW Club is, of een individueel lid.
Ook de oudste BPW-filialen van de Verenigde Staten van Amerika worden herdacht met een afzonderlijke kaars.
De hoogste kaars vertegenwoordigt de Internationale Federatie.
​​​​​​​
In de warmte en gloed van het licht van al deze kaarsen, komen BPW vrouwen in alle delen van de wereld samen om herinneringen te delen in vriendschap en na te denken over de grondbeginselen die worden voorgesteld door Lena Madesin Phillips, die de Internationale Federatie oprichtte en vrouwen over de hele wereld verenigd heeft. 

image-372714-Afbeelding1-45c48.jpg


C A N D L E  L I G H T I N G  C E R E M O N Y​​​​​​​​​​​​​​
image-376269-53FF340D-FA19-494F-8260-FEE6EF53DB39-16790.w640.jpg